Riverside Antwerpen locatie
Riverside

Opdrachtgever

Wp Invest

Architect

Cuypers & Q architecten

Uitvoerend bedrijf

Nog te bepalen

Locatie

Thonetlaan 56, 2050 Antwerpen

Op deze prachtige hoeklocatie vlak tegenover de jachthaven met frontaal zicht op het MAS wordt project RIVERSIDE ontwikkeld. Dit kleinschalig residentieel nieuwbouwproject bestaat uit een combinatie van appartementen met ruime terrassen met zicht op de Schelde en ruime woningen met private tuinen.

Vanwege de unieke ligging op de hoek van de Thonetlaan en de Fromentinstraat ontstaat er een panoramisch uitzicht op de iconische skyline van Antwerpen, gaande van het Havenhuis en het MAS helemaal tot aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en den Boerentoren.

Bovenop het exceptionele zicht op Antwerpen is 't Stad ook nog eens vlakbij. De verschillende invalswegen, de Waaslandtunnel en de voetgangerstunnel, staan garant voor een vlotte bereikbaarheid in en uit de stad. De halte van De Waterbus aan het Ponton van Linkeroever is gelegen op slechts 5 minuten. Nog eens 5 minuten later ben je aangekomen op het Steenplein in het stadscentrum van Antwerpen.

RIVERSIDE is omgeven door verschillende groene gebieden en biedt ontelbare mogelijkheden voor sport en ontspanning. Zo zijn er meerdere speeltuinen, tennisclubs, basket -en voetbalpleinen, een skaterpark en het openlucht zwembad in de nabijheid. Verder is het Sint-Annastrand en Strantwerpen op wandelafstand, waar er genoten kan worden van een hapje en een drankje met de voeten in het zand. Ook bevinden zich tal van winkels en gezellige restaurants op wandelafstand.

Dit project wordt gerealiseerd in bouwteam, met de onderstaande partijen:

B&R Development staat met zijn ruime ervaring in voor de doeltreffende coördinatie en opvolging van ontwerper, studiebureaus en aannemer, waarbij alle partijen de kwaliteitsborging onderhouden.

B&R Development stuurt eveneens de gesprekken met de stad en de betrokken nutsmaatschappijen, zowel in ontwerp als in uitvoering.