AREHO1217D_Wippelberg_arendonk-web-3
Residentie Keu'elust

Opdrachtgever

B&R Construct

Architect

M2 Architecten

Uitvoerend bedrijf

Hooyberghs

Budget

+/- €3.750.000

Locatie

Kruispunt Hovestraat - Bremberg , 2370 Arendonk

Beschrijving van het project

Residentie Keu’elust, gelegen aan het kruispunt van de Hovestraat en Bremberg te Arendonk, is dankzij een combinatie van comfort, licht en duurzaamheid de ideale thuis voor levensgenieters. De residentie omvat 20 hedendaagse appartementen gelegen in het hart van Arendonk en wordt opgetrokken op een in Arendonk en omstreken legendarische locatie, namelijk op de locatie van de voormalige winkel Keukenlust.

De kelder biedt plaats aan 30 parkeerplaatsen, en 20 individuele bergplaatsen. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke binnentuin voorzien die gebruikt kan worden door de bewoners van deze residentie.

De gelijkvloers appartementen zijn zo geconcipieerd dat deze eenvoudig aan elkaar geschakeld kunnen worden zodat kleine dienstenbedrijven zich hier kunnen vestigen.

De appartementen met een oppervlakte tussen 77 en 134m² zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Naast een hoogwaardige afwerking met vloerverwarming en schuiframen voor ieder appartement, heeft iedere individuele koper de mogelijkheid om samen met de klantenbegeleiding de afwerking aan te passen naar smaak.

Deze eigen ontwikkeling werd gerealiseerd, in bouwteam, met de onderstaande partijen:

B&R Development staat met zijn ruime ervaring in voor de doeltreffende coördinatie en opvolging van ontwerper, studiebureaus en aannemer, waarbij alle partijen de kwaliteitsborging hebben onderhouden.