HR01-Velodroom05 (Groot)
Woonerf Velodroom

Opdrachtgever

B&R Construct

Architect

AR.2 Architectenbureau

Uitvoerend bedrijf

Hooyberghs

Budget

+/- €5.300.000

Locatie

Velodroomstraat – Heuvelgoor, 2400 Geel

Woonerf Velodroom bestaat uit 12 appartementen en 17 woningen rondom een aangename binnentuin, op een centrale ligging in Geel. De appartementen zijn gelegen op de site van de Oude Velodroom nabij de Ring, met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade en de omliggende gemeentes en op wandelafstand van het station en het centrum.

De 17 eigentijdse woningen zijn verdeeld over 3 blokken en helemaal rond het binnenplein georiënteerd.  Deze lichte en aangename woningen beschikken alle over 2 of 3 slaapkamers, terras en tuin met tuinberging.

De appartementen zijn samengebracht in 2 blokjes van 6 appartementen en hebben oppervlaktes van 78 tot 134 m² voor de 2 penthouses. Alle zijn ze voorzien van 1 of 2 slaapkamers en een terras op het zuidoosten. De appartementen op het gelijkvloers beschikken zowel over een terras als een privé tuintje. De twee dakappartementen hebben beide een dakterras van 31 m² met veel privacy. Ze zijn ruim en licht opgebouwd.

De appartementen en woningen zijn dankzij ruime budgetten voor keuken, sanitair en vloeren, naar keuze door de koper ingericht . In de woonkamer en slaapkamers is standaard parketvloer voorzien. Ze zijn zeer degelijk afgewerkt met aluminium raamprofielen, ventilatiesysteem C+ en tuinaanleg met omheining, poortje en haag.

Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig met een E-peil van max 45. Door PV panelen te plaatsen op het dak voldoen de woningen aan de voorschriften voor een BEN-woning.

Ondergronds treft men een grote parking met autostaanplaatsen, bergingen en een fietslift naar de fietsenstalling.  

Dit project is gerealiseerd in bouwteam met de onderstaande partijen:

B&R Development staat met zijn ruime ervaring in voor de doeltreffende coördinatie van de samenwerking tussen de diverse partners in het bouwproces. De kwaliteitsborging conform het ISO kwaliteitshandboek wordt, onder leiding van B&R Development, door alle partijen onderhouden.